Přihlásit

Zdraví je jen jedno–podpořte ho s HillVital

HillVital již několik let na českém trhu distribuuje komplexní produktové řady určené pro široké spektrum zdravotních potíží. HillVital se orientuje na unikátní bylinné extrakty, jehož výsledkem jsou čistě přírodní produkty splňující standardy nejvyšší kvality.

Klíčové produkty reprezentují přírodní balzámy. Jejich receptura dokonale odpovídá nárokům na účinnou pomoc při potížích s pohybovým aparátem, křečovými žilami a při kožních problémech. V portfoliu produktů HillVital mají své pevné zastoupení také přírodní mýdla, šampony, vitamíny a bylinné čaje podporující specifické oblasti zdraví.

HillVital se stal vyhledávaným místem, kde zákazníci našli přírodní a zároveň účinná řešení problémů, které jim podkopávali zdraví. Aby péče o zákazníka a uspokojování jeho potřeb bylo opravdu komplexní, HillVital se spojil se zvučnými značkami. Ty sdílejí stejnou filozofii a přírodní cestou pronikají do péče o zdraví i krásu těla. V nabídce HillVital naleznete značky jako LUUV, Mea Natura, Spoožva, Olivie, Almara Soap, MamaCare, Masticha, SIRUPO, které doplňují mozaiku přírodní péče o zdraví pod jednou střechou.

Čím jsou produkty HillVital výjimečné?

  • Silou chránit zdraví

Unikátní naturální terapie HillVital pomáhají lépe snášet zdravotní potíže, utišují bolest a minimalizují projevy různých druhů onemocnění. Díky bylinnému základu jsou složením jemné, ale dostatečně silné, aby jejich účinky byly znatelné.

  • Recepturou inspirovanou přírodou

HillVital důvěřuje přírodním cestám k dosažení pevného zdraví. Do svých bylinných směsí pečlivě vybírá byliny z Karpat, které precizně zpracovává s umem a citem k přírodnímu bohatství. 

  • Oceněními, která sledují kvalitu

Produkty HillVital obsahují takové receptury, jejichž výjimečné kvality zpracování a účinku si všimli i vědecké instituce a přírodní léčitelé. Produkty jako Master balzám, Varikoflex a Maximum balzám byly oceněny, v Evropě významným, certifikátem ceny kvality a reformním vědeckým sdružením v domovské zemi HillVital. HillVital je zárukou toho, že spokojenost nezůstane jen za dveřmi laboratoře.

HillVital je tu pro všechny, kdo potřebují mít zdraví pevně ve svých rukou! HillVital znamená být zdravý.

Master balzám na bolest kloubů, svalů a zad

Přírodní bylinný Master balzám vyrobený z přírodních ingrediencí vhodných při bolesti kloubů a zad. Master balzám naši zákazníci používají zejména při revmatismu, bolestech zad, kloubů, svalů, při artróze a jiných podobných problémech.

Čaj GO pro podporu pohybové ústrojí

Přírodní Čaj GO je vyroben ze speciálně vybraných přírodních bylin, které blahodárně působí na klouby, revma, artrózu. Přírodní látky působí zevnitř a pomáhají nastartovat proces přirozené obnovy kloubů, chrupavek a tkání.

Salikort balzám

Na každou nemoc existuje bylinka. Přírodní zvládnutí problémů s otoky, záněty jako je karpální tunel, achillova šlacha, tenisový loket nebo bolest hlavy, představuje účinná bilinná receptura v Salikort balzámu. Salikort je multibylinkový balzám s výtažky ze vzácných bylin.

Další články z našeho blogu

Mezinárodní den mateřského jazyka

21. února si připomínáme mezinárodní den mateřského jazyka. Tento svátek vyhlásilo v roce 1999 UNESCO na oslavu zhruba 6 000 jazyků, jimiž se ve světě mluví.

Mezinárodní den vzdělání

Na 24. ledna 2024 připadá Mezinárodní den vzdělání. A ačkoliv se jedná o svátek, který nemá zatím dlouhou tradici, slavíme ho od roku 2019, jeho význam je nedocenitelný…