Přihlásit

Valentýnské tipy od značky Vuch

Ať už jsi v tom nejpohádkovějším vztahu století, nebo jsi single, oslavy sv. Valentýna jsou tu. Někteří oslavují svátek srdíček ve velkém, jiní ho zase berou jako komerční klišé, které u nás nemá co dělat. Láska má ale mnoho podob a tvarů, a proto může Valentýn slavit úplně každý z nás. Je ovšem potřeba se na něj náležitě připravit. Víš, čím uděláš sobě nebo svým nejmilejším radost? Neboj, Vuch tě v tom nenechá…

PRO KRÁLOVNU TVÉHO SRDCE

V dnešní době je obtížné najít tu opravdovou lásku do života, takže jestli ji máš, rozhodně ji neber nadarmo. Proto se na ni letos o Valentýnu nevyprdni a kup jí takový dárek, co ji chytne za její zlaté srdce. Ideálním dárkem, který je taky nestárnoucí klasikou, jsou šperky. A kdy jindy obdarovat svou vyvolenou blyštivým šperkem se symbolem srdíčka než v tento den? Jestli si nevíš rady s barvou a materiálem, vsaď na pravé stříbro, které je trendem roku 2023.

Pokud už má tvoje girl plnou šperkovnici, tak jí pořiď krásnou kabelku, kterou vynosí na každé vaše rendez-vous. Perfektní volbou je velká kabelka pro business příležitosti i vaše romantické události. A posledním tipem jsou peněženky, se kterými nikdy nešlápneš vedle. Radši zvol velkou peněženku, do které se jí vejdou všechny věrnostní kartičky a vaše roztomilé couple fotky.

HEARTY KASSY

ROSELDA

BE YOUR OWN VALENTINE

Kdo tvrdí, že k Valentýnu nepatří i často opomíjená sebeláska? Abys mohla dávat lásku ostatním, je přece nezbytné milovat sama sebe, nebo ne? Sebeláska je tou nejkomplikovanější formou lásky, ale paradoxně i tou nejdůležitější.

Oslavovat sebe můžeš úplně jakkoliv dle tvého gusta. Procházkou na kafe s podcastem v uších, relaxem u filmu s hydratační maskou a dobrým jídlem nebo třeba nákupem. Všichni víme, že není nic lepšího než těšení se z nové objednávky. Můžeš si tak udělat radost třeba crossbody kabelkou, která bude ideálním doplňkem na každé tvé rande v jednom. Nebo zainvestuj do praktického batohu na výlety, který zas vytáhneš na všechny sólo tripy, protože ty mají taky něco do sebe. Na nich tě nikdo v ničem nelimituje a můžeš si dělat to, co zrovna chceš.

A co si vyšperkovat sama sebe? Vsaď na originální náhrdelník s mramorovaným designem. Pravděpodobně už ho nesundáš z krku, a ještě se pořádně blýskneš. Tak be your own Valentine a užij si tenhle svátek dle svého gusta!

Pokud už má tvoje girl plnou šperkovnici, tak jí pořiď krásnou kabelku, kterou vynosí na každé vaše rendez-vous. Perfektní volbou je velká kabelka pro business příležitosti i vaše romantické události. A posledním tipem jsou peněženky, se kterými nikdy nešlápneš vedle. Radši zvol velkou peněženku, do které se jí vejdou všechny věrnostní kartičky a vaše roztomilé couple fotky.

PRO BFF

Pár přátel stačí mít, to je velká pravda. Když máš kamaráda do deště, tak nám věř, že nikoho dalšího v životě nepotřebuješ. Oslav lásku ve formě přátelství a uspořádejte si s holkami tzv. galentine’s day. Žádná oslava se ale neobejde bez dárku. Abyste tu svoji bff lásku pořádně zpečetily, tak si pořiďte náramky přátelství. Aspoň tak budeš mít svoje nejmilejší kámošky doslova na dosah ruky. Jestli si už společně chystáte dámskou pařbu u moře nebo v centru města, tak se vám zase bude hodit batůžek na procházky městem a dobrodružné výlety.

A u sluníčka zůstaneme, protože nic člověka nepotěší tak jako pár nových slunečních brýlí. To je nejvděčnější dárek, unosí ho totiž na všechny příležitosti, třeba při vyhlížení azura s Aperolem v ruce.

 VYJÁDŘI LETOS JINAK S VUCH

Navoněná kytice a přeslazené dobrůtky jsou sice dárkovými evergreeny, ale co to letos zkusit jinak s Vuch? Pokud tě některé z valentýnských tipů zaujaly a chceš si je pořádně omrknout, stačí pár kliků na vuch.cz a je to.

Další články z našeho blogu

Mezinárodní den mateřského jazyka

21. února si připomínáme mezinárodní den mateřského jazyka. Tento svátek vyhlásilo v roce 1999 UNESCO na oslavu zhruba 6 000 jazyků, jimiž se ve světě mluví.

Mezinárodní den vzdělání

Na 24. ledna 2024 připadá Mezinárodní den vzdělání. A ačkoliv se jedná o svátek, který nemá zatím dlouhou tradici, slavíme ho od roku 2019, jeho význam je nedocenitelný…