Přihlásit

Profesionálně repasované iPhony od IGOODS

Věděli jste, že u nás můžete zakoupit i repasované iPhony? Oslovili jsme se společnost Renewd a milovníkům nakousnutého jablka přinášíme přístroje, které splňují vysoké standardy kvality, sází na ekologičtější přístup a jsou výrazně levnější. Jejich výhody tím ale zdaleka nekončí.

Výraz repasovaný nebo použitý má ve společnosti až negativní konotace. A z části i oprávněně. I k nám čas od času zavítají lidé, kteří si nějaký repasovaný telefon koupili a nyní se jim porouchal. Když takový telefon otevřeme, nestačíme zírat, co některé firmy dokáží za prasárny. Od nejlevnějších čínských dílů, chybějících šroubků až po lepící pásky držící konektory. Když odbočíme, takový skvost můžete koupit i nevědomky, protože na trhu jsou firmy, které ho umí zatavit do „Apple“ krabičky a prodávat jako nový. To je sice podvod, ale obvykle na to přijdete až po delší době a firma už na trhu nepůsobí… nicméně zpět k repasovaným telefonům. Ty od Renewd jsou repasovány výhradně z originálních dílů, takže jak vnitřní komponenty, tak například i displej je originální. Kvalita je tedy srovnatelná s novým kusem a není potřeba se bát, že se vám iPhone pod rukama rozsype.

Renewd přináší repasové iPhony se zárukou

Pro spolupráci se společností Renewd jsme se rozhodli z několika důvodů. Jedním z nich je, že při repasování iPhonů využívají jen originální součástky z dílny Apple. Jablečné telefony navíc v jejích rukách prochází pečlivou kontrolou kvality, která se soustředí na 83 klíčových bodů.

Když si koupíte iPhone Renewd, dostanete v balení také certifikovaný datový kabel. Navíc zařízení obdržíte vždy s nejnovější verzí systému iOS, která je k dispozici v okamžiku kontroly kvality.

Certifikovaná kontrola kvality

Repasované telefony od Renewd se mohou chlubit tou nejpřísnější kontrolou kvality na trhu. Všechna zařízení Renewd testují partneři, kteří jsou autorizovanými poskytovateli služeb výrobců, což znamená, že používají oficiální testovací software AST. Software prověřuje 83 klíčových součástí a historii jejich oprav, aby bylo docíleno ideální použitelnosti srovnatelné s novým kusem. 

dočíst celý článek zde

Zdroj: www.igoods.cz

Další články z našeho blogu

Mezinárodní den mateřského jazyka

21. února si připomínáme mezinárodní den mateřského jazyka. Tento svátek vyhlásilo v roce 1999 UNESCO na oslavu zhruba 6 000 jazyků, jimiž se ve světě mluví.

Mezinárodní den vzdělání

Na 24. ledna 2024 připadá Mezinárodní den vzdělání. A ačkoliv se jedná o svátek, který nemá zatím dlouhou tradici, slavíme ho od roku 2019, jeho význam je nedocenitelný…