Přihlásit

Přírodní kosmetika Mylo

Nedávno jsme okrajově načali téma ekologie a udržitelného životního stylu. Dnes budeme pokračovat na téma přírodní kosmetiky. V naší firmě se snažíme podporovat zejména mladé a lokální podnikatele. Říká se, pokud podporujete malý byznys, podporujete sen. Jedním konkrétním splněným snem je také značka Mylo, kterou naleznete v katalogu naši slovenské části, Sphere.sk.

Její příběh se začal psát v roce 2013, kdy majitelka zkusila zpočátku vyrábět mýdla a později i míchat a kombinovat účinné látky z nichž postupně vznikaly konkrétní kosmetické produkty. V současnosti je Mylo úspěšná lokální značka, která si našla cestu k mnoha spokojeným zákazníkům. V jejich nabídce naleznete kompletní péči o tělo a vlasy pro všechny členy domácnosti, od těch nejmenších až po ty nejstarší. Mylo myslí dokonce i na čtyřnohé mazlíčky a do své nabídky zařadilo krém na tlapky.

Míchat a kombinovat přírodní látky v co nejúčinnějším poměru pro naši pleť a vlasy může být někdy hotová alchymie, která si zaslouží uznání. Filozofie značky Mylo spočívá v čistotě, jednoduchosti a přírodě. Kosmetiku vyrábějí ručně z bylinek a jiných přírodních látek, bez přidání syntetických látek, které často zbytečně zatěžují naši pleť, i životní prostředí. Kůže je největší orgán našeho těla a přece mu vždy nevěnujeme dostatek pozornosti. Jen výjimečně se zajímáme o složení naší kosmetiky. Chceme-li si však zachovat zdravou a krásnou pleť, kvalitní složení je to, na co bychom se měli zaměřit.

Se stoupajícím zájmem o bio produkty zjišťujeme, že nám předchozí generace zanechaly kromě receptů na tradiční chutné pokrmy i užitečné recepty pro zdravou a krásnou pleť. Naše babičky v minutě znaly řešení na téměř každý kožní problém. Vyráběly mýdla a masti obsahující čisté přírodní látky s blahodárnými účinky. Dnes opět objevujeme jejich bohatství. Základem výroby Mylo produktů je právě tato jednoduchá, ale zato účinná receptura opírající se o poznatky a postupy z minuty.

Až 99 % Mylo obalů je znova použitelných a recyklovatelných.

Nám osobně se velmi líbí také minimalistický design jejich obalů. Ty kromě toho, že úžasně vypadají, jsou vyráběny s ohledem na životní prostředí. Až 99 % Mylo obalů je znovu použitelných a recyklovatelných. Obaly lze dokonce vrátit přímo do jakéhokoliv obchodu prodávajícího Mylo produkty. Pokud ve své blízkosti takovou prodejnu nemáte, obaly můžete zaslat přímo na adresu. Značka svých zákazníků do recyklace motivuje chytrým způsobem. Zákazníci obdrží za každý vrácený obal poukaz na další nákup v hodnotě 50 centů. Samozřejmostí je i to, že Mylo pracuje s nejkvalitnějšími, většinou lokálními přírodními složkami a kromě jejich účinnosti a bezpečnosti myslí i na etický a ekologický aspekt.

www.mylo.sk

10 % Sphere
15 % Sphere VIP

Oh la la!

Multifunkční krém z bambuckého másla s vanilkou a levandulí.

Další články z našeho blogu

Mezinárodní den mateřského jazyka

21. února si připomínáme mezinárodní den mateřského jazyka. Tento svátek vyhlásilo v roce 1999 UNESCO na oslavu zhruba 6 000 jazyků, jimiž se ve světě mluví.

Mezinárodní den vzdělání

Na 24. ledna 2024 připadá Mezinárodní den vzdělání. A ačkoliv se jedná o svátek, který nemá zatím dlouhou tradici, slavíme ho od roku 2019, jeho význam je nedocenitelný…