Přihlásit

 Podzim, co na sebe?

Podzim je tady, a to znamená jediné. Na řadu přichází svetříky, sukně, kozačky a lehké kabátky. Asi každý milovník módy se na tuto sezónu vyloženě těší, neboť podzimní móda je takový hřeb celého ročního období. Spousta krásných barev, materiálů a nekonečných kombinací. My Vám přinášíme výběr kousků, bez kterých se náš šatník neobejde. S výhodami Sphere karty se nakupuje jedna radost. Využijte slev a výhod a buďte připraveni na podzim i VY.

Oversize pletené svetry

Velké svetry jsou ideální volbou do chladnějšího počasí. Jednak jsou velmi pohodlné, jelikož se nemusíme hlídat, kde nám, co vyleze, ale také příjemně zahřejí. Náš tip jsou pruhy, které jsou i mimo letní sezónu stále IN. Skvěle ladí s jednoduchým outfitem bez vzorů, který nechá vyniknout pruhovanému vzoru a dodá mu eleganci.

    • ZOOT – 20 % sleva  – zadejte slevový kód: SPHERE20

Vysoké tenisky

Conversky jsou hit celý rok. A kdy si je užít víc než právě na podzim? Konečně se nám nepaří noha v 30 stupních v zavřené tenisce, ale vyšší délka boty naopak ochrání kotník před studeným podzimním větrem. A ladí prostě ke všemu, k elegantnímu outfitu se sukní, tak i k sportovnějšímu s kalhoty. Zde nešlápnete vedle. Už jen vybrat tu správnou barvu.

  • FOOTSHOP – získáte 6 věrnostních bodů za nákup

Široké kalhoty

Odpůrci skinny jean se mohou radovat, protože do módy přišly kalhoty se širokými nohavicemi, a to hned v několika délkách. Na podzim se nejvíce hodí délka kalhot nad kotníky, která nechá vyniknout nízkým kozačkám nebo klasická délka. 

  • Levis – 5-10 % sleva na dámskou módu

Nakupujte své outfity se slevami a užívejte si výhod karty Sphere.

Další partneři:

Náš výběr! Všechny kousky naleznete na answear

Další články z našeho blogu

Mezinárodní den mateřského jazyka

21. února si připomínáme mezinárodní den mateřského jazyka. Tento svátek vyhlásilo v roce 1999 UNESCO na oslavu zhruba 6 000 jazyků, jimiž se ve světě mluví.

Mezinárodní den vzdělání

Na 24. ledna 2024 připadá Mezinárodní den vzdělání. A ačkoliv se jedná o svátek, který nemá zatím dlouhou tradici, slavíme ho od roku 2019, jeho význam je nedocenitelný…