Přihlásit

Notique ~ Zapiš si pro sebe

Cítíte se přesyceni technologiemi a miliony vizuálních podnětů? Jste stále v jednom kole? Notique nabízí možnost z tohoto věčného shonu vystoupit, zastavit se, zklidnit mysl, přenést své myšlenky a plány na papír, a tak začít vnímat primárně to důležité.

„V Notique věříme, že pro vnitřní klid je dobré srovnat si myšlenky a zorganizovat svůj čas. A neexistuje lepší způsob, jak to udělat než si v klidu sednout nad svůj diář, blok nebo kalendář a vše si dobře promyslet. Přiléhavý slogan – ZAPIŠ SI PRO SEBE – vhodně vystihuje a akcentuje tuto myšlenku brandu,“ vysvětlil obchodní ředitel Michal Šmidrkal.

Chcete zpomalit? Přeneste své myšlenky na papír! Kromě tradičně nabízených titulů může vaši duševní pohodu vylepšit přes 100 novinek NOTIQUE v různých jazykových mutacích, mimo jiné třeba Laskavý diář zaměřený na sebelásku či zápisník Note to Self vhodný k plánování. Hitem nové kolekce je speciální zápisník My Bullet Planner určený pro všechny, kteří si chtějí design vytvořit dle svého. 

Zastav se, vnímej, organizuj, plánuj, těš se!

Mezi novinkami, kterých je v kolekci NOTIQUE přes šedesát, najdete hned několik řad notesů a plánovacích diářů, jež umožňují individualizovanou ražbu. Rozrostla se také nabídka tematických diářů. Vedle oblíbeného Zábavného kalendáře Kateřiny Winterové, nově rozšířeného o mini herbář, se zákazníci mohou těšit také na oblíbenou rodinnou kolekci Krteček zahrnující rodinný diář a plánovací kalendář.

Myslíme na všechny

Mezi kalendáři je novinkou třeba Včelařský kalendář plný pranostik a užitečných informací pro začínající včelaře, nechybí ani oblíbené rodinné kalendáře v novém designu i formátech. Seniorům usnadní život kalendář Josef Lada s extra velkým kalendáriem a nabídku značky v neposlední řadě obohatí licenční tituly Warner Bros či rozšířená dárková kolekce Alfonse Muchy. Mimo datovaného sortimentu najdete v nabídce Notique také řadu nekonvenčních notesů vhodných pro každou příležitost.

Správné plánování aktivit je klíčem k úspěchu. Na chvíli zklidněte svou mysl a udělejte si čas pro sebe. 

Další články z našeho blogu

Mezinárodní den mateřského jazyka

21. února si připomínáme mezinárodní den mateřského jazyka. Tento svátek vyhlásilo v roce 1999 UNESCO na oslavu zhruba 6 000 jazyků, jimiž se ve světě mluví.

Mezinárodní den vzdělání

Na 24. ledna 2024 připadá Mezinárodní den vzdělání. A ačkoliv se jedná o svátek, který nemá zatím dlouhou tradici, slavíme ho od roku 2019, jeho význam je nedocenitelný…