Přihlásit

Mezinárodní den dětí

Mezinárodní den dětí (MDD) byl poprvé vyhlášen Valným shromážděním OSN v roce 1954. Cílem tohoto dne je připomenout si význam dětí ve společnosti a zajistit jejich zdraví, vzdělání a blaho. Mezinárodní den dětí je důležitým svátkem, který má připomenout světu, že děti jsou naší budoucností a je nezbytné se angažovat ve zlepšování jejich života a zajišťování jejich práv.

Také v programu Sphere máme nespočet možností, kam s dětmi vyrazit, a to nejen při příležitosti jejich svátku, ze kterých pro vás vybíráme…

Muzeum Lega

Rozsáhlá expozice přes 3 000 vystavených unikátních modelů oblíbené stavebnice.Muzeum potěší všechny věkové kategorie.

Hrad a zámek Staré Hrady

Tip na výlet pro děti i dospělé – otevřeno celoročně a za každého počasí. Uvidíte 450 pohádkových bytostí. Výběr z několika pohádkových i historických okruhů, bohatý doprovodný program.

AquaDream

Vodní park na Barandově vybaven vířivkami, tobogány, brouzdališti, 25m bazénem a dalšími atrakcemi si určitě přijde každý na své.

Šikland

Největší zábavní park v České republice vám nabízí širokou škálu možností ubytování od stanového kempu až po ubytování v moderním Hotelovém resortu vysoké kvality.

Jump Family

Adrenalinové hřiště se skládá z více než 1300 metrů čtverečních vzájemně propojených trampolín, dobrodružství a atrakcí.

Muzeum Smyslů

Interaktivní muzeum, kde se můžete stát součástí expozice, najdete tu více než 50 exponátů k prozkoumání, od nejrůznějších zkreslených místností přes instalace s optickými iluzemi.

Archeopark Pavlov

Archeopark Pavlov přivádí návštěvníky tam, kde před 30 tisíci let žili lovci mamutů. Mají zde možnost spatřit unikátní exponáty a na chvíli se tak vrátit v čase. Výstavní prostor je prakticky celý skryt pod zemí a využívá řady moderních technologií.

Strašidelný zámek Draxmoor

Zábavní areál - Strašidelný zámek, tajemné sklepení, strašidelná expozice, 3D kino, pohádkové tržiště, dětský koutek se zvířaty.

Další články z našeho blogu

Mezinárodní den mateřského jazyka

21. února si připomínáme mezinárodní den mateřského jazyka. Tento svátek vyhlásilo v roce 1999 UNESCO na oslavu zhruba 6 000 jazyků, jimiž se ve světě mluví.

Mezinárodní den vzdělání

Na 24. ledna 2024 připadá Mezinárodní den vzdělání. A ačkoliv se jedná o svátek, který nemá zatím dlouhou tradici, slavíme ho od roku 2019, jeho význam je nedocenitelný…