Přihlásit

Jaké plavky Vám nejlépe padnou? Záleží na typu postavy…

Léto se nám neodvratně blíží, a proto je nejvyšší čas si pořídit nové plavky, ve kterých budete hvězdou pláže i koupaliště. Pokud hledáte model, který vám dokonale padne, zvýrazní vaše přednosti, a naopak skryje drobné nedokonalosti, je v první řadě důležité poznat svůj typ postavy.

Typ trojúhelník

Typ trojúhelník Jak vypadá? Užší drobná ramena a širší boky. Jaké plavky se pro vás nejvíc hodí? Sáhněte po modelech, které zamaskují nedokonalosti a přitáhnou pozornost k vašim přednostem. Ideální jsou plavky s výrazným horním dílem, a naopak nenápadným spodkem. Nebojte se ani modelů se zavazováním za krk.

Typ jablko

Jak vypadá? Úzká ramena, širší pas, výraznější bříško a zadeček. Jaké plavky se pro vás nejvíce hodí? Skvělou volbou pro ženy s postavou ve tvaru jablka jsou tankiny i jednodílné klasické nebo jednodílné vykrojené plavky. Pokud chcete zakrýt nedokonalosti v oblasti bříška, sáhněte po zeštíhlujících modelech.

Přesýpací hodiny

Jak vypadá? Stejně široká ramena a boky, úzký pas a linie těla ve tvaru písmene „S“. Jaké plavky se pro vás nejvíce hodí? Plavky s výraznými vzory, nebojte se ani modelů bez ramínek. Vaší postavě také zalichotí bikiny s trojúhelníkovou nebo bardot podprsenkou.

Obrácený trojúhelník

Jak vypadá? Široká ramena a boky stejně úzké jako pas. Jaké plavky se pro vás nejvíce hodí? S tímto typem postavy neuděláte chybu, pokud sáhnete po plavkách s pestrým spodním dílem. Nebojte se ani řasení, vrstvení a volánků.

Atletická postava

Jak vypadá? Souměrná postava, boky jsou ve stejné šíři jako ramena a nevýrazný pas. Jaké plavky se pro vás nejvíce hodí? Abyste své postavě dodala více křivek, sáhněte po kalhotkách se zavazováním na bocích a vyztuženém vrchním dílu. Nebojte se ani vykrojených bikin.

Nastávající maminka

Jak vypadá? Maminka s rostoucím bříškem. Jaké plavky se hodí pro váš typ postavy? Těhotenské plavky jsou samozřejmě šité tak, aby byly co nejvíce pohodlné. Zpravidla mají nevyztužené košíčky, takže kostice nedráždí citlivá prsa. Pokud některé modely přece jenom kostice mají, jsou maximálně flexibilní. Všechny těhotenské plavky nechávají prostor rostoucímu bříšku.

Další články z našeho blogu

Mezinárodní den mateřského jazyka

21. února si připomínáme mezinárodní den mateřského jazyka. Tento svátek vyhlásilo v roce 1999 UNESCO na oslavu zhruba 6 000 jazyků, jimiž se ve světě mluví.

Mezinárodní den vzdělání

Na 24. ledna 2024 připadá Mezinárodní den vzdělání. A ačkoliv se jedná o svátek, který nemá zatím dlouhou tradici, slavíme ho od roku 2019, jeho význam je nedocenitelný…