Přihlásit

Jak zhubnout do plavek? Zaručené tipy, které skutečně fungují

Potřebujete v krátkém čase zhubnout pár kilo do plavek? Zhruba za měsíc můžete shodit 4 až 5 kg. Nemusíte přitom hladovět nebo držet drastické diety. Stačí upravit jídelníček a zařadit do svého plánu pravidelný pohyb třeba v podobě HIIT. Zjistěte, jak na to.

Jak rychle zhubnout do plavek?

Asi každá žena chce v plavkách u vody vypadat jako bohyně. Vzpomněly jste, že jste si předsevzaly, že do léta shodíte do plavek? A ejhle! Zatímco na teploměru už vidíte vysoké letní teploty, na váze vidíte pořád stejná čísla. Začaly jste tedy hledat metody rychlého hubnutí? Pamatujte, že ty většinou nejsou pro vaše tělo zdravé. Co z toho, že zázračně shodíte desítky kilogramů během měsíce, když vaše tělo bude tak vyšťavené, že ani nebudete mít náladu dojít k vodě?
Zásadní otázkou je, kolik potřebujete nebo chcete shodit. Klíčem k tomu, jak se dostat do formy, je nastavení dosažitelného cíle a udržení motivace. Za zdravé hubnutí se považuje, když měsíčně shodíte 4 až 5 kg. Týdně můžete obvykle zhubnout až o kilogram. A 4 až 5 kg za měsíc je slušné číslo, které na sobě rozhodně uvidíte. Tak pojďte hubnout efektivně a zdravě! 

Vše začíná u motivace: mějte silnou vůli

Pro hubnutí hledejte pádný důvod. Nikdy k němu nepřistupujte jen proto, že to po vás chce okolí. Proč jste se rozhodly shodit pár kilogramů? Je to kvůli hubnutí do plavek? Bezva! To je váš pádný důvod.

dočíst celý článek zde

Zdroj: https://www.trenyrkarna.cz/blog/jak-zhubnout-do-plavek-zarucene-tipy-ktere-skutecne-funguji-n1282

Další články z našeho blogu

Mezinárodní den mateřského jazyka

21. února si připomínáme mezinárodní den mateřského jazyka. Tento svátek vyhlásilo v roce 1999 UNESCO na oslavu zhruba 6 000 jazyků, jimiž se ve světě mluví.

Mezinárodní den vzdělání

Na 24. ledna 2024 připadá Mezinárodní den vzdělání. A ačkoliv se jedná o svátek, který nemá zatím dlouhou tradici, slavíme ho od roku 2019, jeho význam je nedocenitelný…