Přihlásit

Inovativní kolekce školního vybavení BAAGL

Jak sám název napovídá, BAAGL se zaměřuje na výrobu ergonomických batohů a aktovek vyvíjených ve spolupráci s českými fyzioterapeuty tak, aby byly co nejpohodlnější, a hlavně umožňovaly zdravé každodenní nošení.

Z čeho všeho se mohou školáci těšit? Úžasnou nabídku aktovek, batohů, celé řady školních potřeb a jiných pomůcek či stylových vychytávek najdete na stránkách české značky BAAGL. Vyberete tu certifikované školní tašky pro malé i velké, holky i kluky. Žáci a studenti pak jistě ocení především moderní design a pestrý výběr atraktivních motivů. K mnoha aktovkám a batohům lze navíc dokoupit penál, sáček na obuv, svačinový box, tritanovou láhev na pití, desky na sešity a mnoho dalších školních potřeb ve stejném motivu. Vybavení sladěné do jednoho designu je možné pořídit také v cenově výhodných školních setech. 

Minimální váha a ergonomie především

Mezi klíčové vlastnosti aktovek a batohů BAAGL se řadí zejména nízká hmotnost, ergonomicky tvarovaná záda kopírující anatomické zakřivení páteře a systém snadno nastavitelných popruhů. „Díky úzké spolupráci s českými fyzioterapeuty se našemu týmu designérů podařilo posunout stávající modely aktovek a batohů na zcela novou úroveň, takže jsou ještě lehčí a pohodlnější. V nové kolekci tak můžete očekávat celou řadu technologických vychytávek a inovací,“ přiblížil kolekci obchodní ředitel Michal Šmidrkal.

Nejvýraznější, a především nejlehčí novinkou je kompaktní batoh řady AIRY, jenž zaručuje tu nejmenší možnou zátěž pro dětská záda. „Kompaktní batoh vyvinutý speciálně pro děti do 1.–2. třídy ZŠ má minimální hmotnost a pro své intuitivní zapínání je zároveň neobyčejně praktický. Díky menšímu objemu a odlehčené konstrukci sedí i těm nejdrobnějším prvňáčkům,“ přiblížil benefity této řady Michal Šmidrkal. Pokud chcete, aby aktovka s dítětem v průběhu školní docházky tzv. rostla, poohlédněte se po takové, která je vybavena posuvným zádovým systémem ERGO ADJUSTABLE SYSTEM!

Stylová výbava do školy

Ani na poli designu nezůstávají novinky kolekce BAAGL pozadu. Každým rokem přibývají nové motivy úspěšných modelových řad Core, Skate, Ergo, Shelly a Zippy. Rozšířena byla také nabídka batůžků pro předškoláky. V sortimentu najdete rovněž produkty vytvořené ve spolupráci se slavným filmovým studiem Warner Bros. Z nových doplňků zmiňme mini tritanové láhve nebo penál Etue Eggy, který díky praktickému vnitřnímu uspořádání může posloužit nejen ve škole, ale i jako cestovní pouzdro.

Zbrusu novým produktem jsou kvalitní barefoot bačkůrky vyrobené ve spolupráci s českou obuvnickou firmou FARE. „Při úvahách nad novou kolekcí jsme se zaměřili zejména na praktičnost a zdraví, a protože se až u 95 % dětí nastupujících do první třídy projevují různé deformity nohou způsobené nevhodnou obuví, rozhodli jsme se doplnit náš sortiment právě o kvalitní, precizně ušitou obuv pro děti,“ přibližuje ideu nového produktu brand manažerka BAAGLu Marie Maláková.

Dětské přezůvky typové řady FARE BARE koupíte na e-shopu baagl.cz ve dvou oblíbených BAAGL designech – panda a dinosaurus. Nyní tedy seženete veškeré důležité vybavení do školky a školy na jednom místě! 

 
Pokud jste narazili na něco, co ve výbavě vašeho školáka ještě schází, podívejte se na e-shop baagl.cz! Chcete-li si vše raději nejdříve vyzkoušet, zavítejte do značkové prodejny BAAGL na Praze 8, kde vám bude k dispozici zkušený personál.

Všem dětem i jejich rodičům přejeme pohodový školní rok.

Další články z našeho blogu

Mezinárodní den mateřského jazyka

21. února si připomínáme mezinárodní den mateřského jazyka. Tento svátek vyhlásilo v roce 1999 UNESCO na oslavu zhruba 6 000 jazyků, jimiž se ve světě mluví.

Mezinárodní den vzdělání

Na 24. ledna 2024 připadá Mezinárodní den vzdělání. A ačkoliv se jedná o svátek, který nemá zatím dlouhou tradici, slavíme ho od roku 2019, jeho význam je nedocenitelný…