Přihlásit

Fanděte hokeji v Dutch Pub nebo Gabby’s Irish pub

Česká republika se po devíti letech opět dočkala a znovu hostí světový šampionát v ledním hokeji, o který se podělilo hlavní město Praha s Ostravou. Hokejové mistrovství světa vypuklo v pátek 10. května, finále je naplánováno na neděli 26. května.

Historicky 87. ročník mistrovství světa v hokeji byl přidělen České republice na základě rozhodnutí IIHF v roce 2019. Původním předpokladem bylo pořádání šampionátu v Brně, avšak za podmínek postavení nové hokejové haly, ke kterému nakonec nedojde.

Česká republika se střetne ve skupině s Kanadou, Finskem, Švýcarskem, Dánskem, Norskem, Rakouskem a se staronovým členem elitní skupiny MS Velkou Británií. Zápasy této skupiny se odehrají v pražské O2 Areně.

Pokud hledáte příjemné posezení po rušném dni nebo máte chuť zažít pulsující atmosféru sportovních přenosů a spolu s přáteli a kamarády fandit vašim favoritům,  Dutch Pub a Gabby’s Irish pub je tím pravým místem pro vás! A protože má kromě jiného také skvělou polohu, můžete nechat auto klidně doma, protože pouhých 100m od zastávky tramvaje Lazarská nebo 2 minuty pěšky od stanice metra Národní třída vám za to určitě stojí! Na rozdíl od běžných sport barů je Dutch pub vyveden v nádherném koloniálním holandském stylu, disponuje dvěma velkoplošnými plátny s 500 mezinárodními kanály z 10 zemí. A protože při fandění pořádně vyhládne a vyschne v krku, určitě vás uspokojíme kulinářských zážitkem ve stylu Steak & Burger i vybranou nabídkou točených českých piv.

Další články z našeho blogu

Mezinárodní den mateřského jazyka

21. února si připomínáme mezinárodní den mateřského jazyka. Tento svátek vyhlásilo v roce 1999 UNESCO na oslavu zhruba 6 000 jazyků, jimiž se ve světě mluví.

Mezinárodní den vzdělání

Na 24. ledna 2024 připadá Mezinárodní den vzdělání. A ačkoliv se jedná o svátek, který nemá zatím dlouhou tradici, slavíme ho od roku 2019, jeho význam je nedocenitelný…