Přihlásit

EXIsport: Náš partner s exkluzivními Výhodami!

Partnerství s EXIsport je něčím, na co jsme mimořádně hrdí. A proč? Neboť přináší členům Sphere úžasné výhody při nákupu kvalitního sportovního vybavení.

Věděli jste, že náš partner EXIsport začal v malém kamenném obchodě, který otevřeli v Košicích v roce 2003? Právě tam začal jejich příběh a jejich cílem bylo přinést kvalitní sportovní vybavení do každého slovenského domova.

Od začátku se EXIsport vyznačoval týmem vlastních designérů a sportovců, kteří pracovali na vývoji privátních značek obuvi, textilu a dalšího sportovního vybavení. Dnes jsou těmito privátními značkami **AUTHORITY** (oceněnou 3krát SUPERBRANDS) a **EVERETT**. Jejich produktový sortiment se rychle rozrostl od sportovní obuvi po oblečení a doplňky, které se staly oblíbenými mezi všemi věkovými skupinami.

Jejich e-shop byl spuštěn v roce 2002 a od té doby došlo k několika výrazným změnám. . V současnosti navštěvuje stránku stovky tisíc lidí měsíčně. EXIsport umožňuje zákazníkům nákupy v e-shopech ve čtyřech zemích www.exisport.com, www.exisport.cz, www.exisport.hu splňující ta nejnáročnější kritéria internetového prodeje. V současnosti spouští i prodej v rámci celé EU formou www.exisport.eu. EXIsport se může pochlubit nabídkou více než 280 světových značek.

Naše partnerství s EXIsport je něčím, na co jsme mimořádně hrdí. A proč? Neboť přináší našim členům úžasné výhody při nákupu výborného sportovního vybavení. EXIsport je naším partnerem a to znamená, že si můžete užívat speciální benefity na jejich prodejnách i e-shopu:

10 % Sleva na Nezlevněný Sortiment: v e-shopu s kódem SPHERE10

3 % Dodatečná Sleva na Produkty od Partnerů: v e-shopu s kódem SPHERE03

GRISPORT More III dark brown
MOON BOOT Monaco High black

EXIsport zasahuje i do komunity s cílem podporovat aktivní životní styl a humanitní projekty. Nedávno se staly hlavním partnerem na akci CHARITY RUN TOUR, které pomáhá malým bojovníkům na dětské onkologii.

EXIsport je nejen obchodní značkou, je to tým lidí, kteří žijí sportovním duchem a srdcem. A ve spolupráci se Sphere můžeme tímto sportovním duchem inspirovat i vás.

Další články z našeho blogu

Mezinárodní den mateřského jazyka

21. února si připomínáme mezinárodní den mateřského jazyka. Tento svátek vyhlásilo v roce 1999 UNESCO na oslavu zhruba 6 000 jazyků, jimiž se ve světě mluví.

Mezinárodní den vzdělání

Na 24. ledna 2024 připadá Mezinárodní den vzdělání. A ačkoliv se jedná o svátek, který nemá zatím dlouhou tradici, slavíme ho od roku 2019, jeho význam je nedocenitelný…