Přihlásit

Věrnostní karta Sphere

Nově také sleva v e-shopu

Knihy Dobrovský

Jedna karta,
tisíce možností

Jedna karta, tisíce výhod

Aktivace karty

Jednoduše si aktivujte svou získanou kartu na internetu, a otevřete si online bonusy. Kartu můžete mít vždy u sebe i v mobilu jak na iOS, tak i na Androidu. Výhody si u nás najde každý.

Jediná karta která přináší tisíce možností

Získejte spoustu atraktivních slev a výhod na zážitky a výrobky že všech oborů. Otevřete možnost získat peníze tím že chytře šetříte nakupováním se Sphere programem, a vydejte se za to třeba na atraktivní dovolenou k moři. 

Zakoupení karty

Zakupte si svou kartu jednoduše online, a získejte výhody buď za měsíční nebo roční poplatek. Můžete jí mít snadno a rychle a začít využívat bonusy hned po aktivaci.

Přečtěte si

Inspirace a zajímavosti od partnerů Sphere
Druhá májová neděle již tradičně patří Dni Matek, dni, kdy si připomínáme ty nejdůležitější ženy v našem životě, bez kterých bychom tu nebyli. Mateřství se v různých podobách slaví již po celá staletí. Civilizace si vždy připomínala sílu ženského těla a jeho unikátní schopnost přivést na tento svět nový život.
„Byl pozdní večer – první máj – večerní máj – byl lásky čas. Hrdliččin zval ku lásce hlas, kde borový zaváněl háj…“ Tuto slavnou báseň od Karla Hynka Máchy jistě všichni dobře znáte. Tento lásky čas 1. máj už se blíží. Je to tradiční český svátek zamilovaných, něco jako je v Americe Valentýn. Ač u nás mnoho lidí začalo slavit Valentýna, 1. máj má pořád své kouzlo.
V dnešní uspěchané době je čas jednou z nejcennějších komodit. Ať už se jedná o práci, rodinu nebo volný čas, všichni se snažíme najít způsoby, jak si zjednodušit každodenní úkoly. V tomto směru nám moderní technologie nabízí pomocnou ruku, kterou je v kategorii nejnovějších a nejvíce inovativních produktů robotická myčka RCF 3.

Redakční výběry

Vybrali jsme pro vás

Zůstaňte v kontaktu

Sphere v mobilu

Elektronická karta a katalog partnerů vždy po ruce

Newsletter

Inspirace, tipy a slevy do vašeho e-mailu

Sociální sítě

Sledujte Sphere na Facebooku a Instagramu

Slevy na Instagramu

Každodenní příliv slev na speciálním Instagramu

Inspirujte se příběhy a výrobky našich partnerů, kteří přispívají k trvalé udržitelnosti, ekologii a kvalitě života.