Přihlásit

Zažijte léto v hotelu kontakt

Kontakt wellness hotel**** je příjemný malý hotel v nádherném tatranském prostředí. Je obklopen přírodou, a proto je ideálním místem pro odpočinek a nezapomenutelné zážitky. Nachází se pod štíty Vysokých Tater, odkud je snadný přístup k mnoha turistickým atrakcím a kulturním památkám.

Léto v Tatrách

V Kontaktu je na prvním místě host, což se odráží v péči o něj. Zaměstnanci vytvářejí příjemnou atmosféru a na vysoké profesionální úrovni poskytují služby, aby hosté zažili co největší odpočinek těla i duše. Díky sehranému týmu kuchařů objevíte bohaté chutě jídel připravených osvědčenými postupy, s kladením důrazu na zachování kvality. K dispozici jsou také relaxační a wellness zóny, které umožňují hostům uklidnit se a odpočinout si po náročném dni. Ale o tom nám už řekne víc pan Andrej Prichocký, který je marketingovým manažerem hotelu.

Letní prázdniny jsou v plném proudu a to znamená, že máte také spoustu malých návštěvníků. Co jste si pro ně připravili?

Pro naše nejmenší hosty připravujeme letní animace plné zábavy a dobrodružství. Program je zaměřen na několik pohádkových témat a nabízí zábavné a poutavé aktivity. Prozradím pár z nich: Pátrejte s námi po tajemstvích se Sherlockem Holmesem, zúčastněte se jedinečného bálu se Sněhurkou, kde se proměníte v trpaslíky, a vydejte se na cestu do Země OZ, abyste pomohli Dorotce dostat se zpátky domů.

V hotelu máte jeden z největších a nejkrásnějších wellness v Tatrách. Řekněte nám o něm něco víc

Našim hostům nabízíme rozsáhlý wellness, včetně nádherné wellness terasy, která je ideálním místem pro trávení času a opalování se během celého léta. Jsme hrdí na poměrně malou kapacitu našeho wellnessu (80 osob) a rozlohu 1000m2. S menšími či většími vylepšeními si udržujeme stejný koncept a vysoký standard služeb našeho wellness centra, také masáží, tělových procedur a obličejových ošetření již od roku 2000.

 

Pro dospělé máte připraveny zajímavé hudební večery, je to tak?

 

Během celého srpna se můžeme těšit na oblíbeného hudebníka a zpěváka Lukáše Adamce. Kromě toho každý týden nabízíme bufetové večeře s tématikou národní kuchyně různých zemí. Alpský víkend byl skvělým začátkem, kde jsme hostům představili chutě typické tyrolské kuchyně.

Věříme, že naši čtenáři přivítají možnost strávit nezapomenutelný pobyt plný relaxu, gastronomie, zábavy a vzrušení v hotelu Kontakt as kartou Sphere, s využitím jedinečné, až 15% slevy.

vždy výhodně se Sphere

sleva15 %