Přihlásit

Vánoční pohoda v Lázních Libverda

Pokud také jako my milujete odpočinek a vánoční atmosféru, tak pro Vás máme skvělý tip. Spa resort Libverda pořádá vánoční trh k 2. Adventní neděli. To je skvělá příležitost k tomu, zamluvit si báječný pobyt plný relaxace a si vychutnat klasické vánoční pochutiny.

Přece jenom ne pro všechny jsou Vánoce svátky klidu. Musíme uklízet, péct, shánět dárky, a tak dále. Do toho se přidají uzávěrky v práci, které se před novým rokem jen hrnou a najednou nevíme, kde nám hlava stojí a myšlenky na odpočinek jsme raději zahnali někam hodně daleko. Také si nejspíš říkáte, že o vánočních svátcích si odpočinete a dobijete baterky… Ale znáte to. Musíte navštívit babičku z daleka, protože jste jí neviděli celý rok, pak přijedou vnoučata, jo a ještě jste chtěli zajet za sestřenicí. No, a najednou je odpočinek na stejném bodě, jako před Vánoci, neboli nulovém.

Zkuste to letos změnit. Vánoce a předvánoční čas jsou svátky klidu. A věřte, že nikdo k Vám v rukavičkách nepůjde, aby zkontroloval, zda je každý parapet bez prachu a Ježíšek přijde tak či tak. Věnujte raději letošní vánoční svátky svému duševními a fyzickému zdraví. 

V lázních Libverda si opravdu odpočinete, naberete nové síly, ale možná i vyléčíte to, co Vás už dlouho trápí. Díky bohaté nabídce procedur můžete předcházet potížím s pohyblivým aparátem, diabetem, kardiovaskulárních, onkologických a neurologických onemocněním. 

Výběr je opravdu veliký, ať už jedete na krátkodobý pobyt nebo zde zůstanete o něco déle rozhodně si najdete to, co potřebujete. 

Kdo je milovníkem masáže, tak si může vybrat hned z několika variant: 

  • Aroma masáž, 
  • Suchá masážní vana, 
  • Klasická masáž, 
  • Masáž baňkami, 
  • Čokoládová masáž, 
  • Antistresová masáž, 
  • Masáž bylinnými razítky,
  • Masáž mušlemi či
  • Lávovými kameny. 

Masáž je jedním z prostředků léčení a regenerace organismu, při kterém si člověk odpočine, jak psychicky, tak i fyzicky. Také napomáhá se zmírnění bolesti kloubů, odstraňuje únavu a bolest svalového napětí, ale také pomáhá zlepšovat duševní pohodu a celkovou regeneraci organismu. 

Pokud zvolíte delší pobyt nebo si jen chcete dopřát ještě větší dávku relaxu, vyzkoušejte také Luxusní tělové rituály, které úžasně vyčistí pokožku a zbaví ji odumřelých kožních buněk a všech nečistot anebo navštivte úžasné wellness centrum. 

Už se také vidíte, jak tam relaxujete? A k tomu si ještě představte vánoční punč a stánky s tradičními českými výrobky. Není na co čekat, jde se balit… 

Další články z našeho blogu

Mezinárodní den mateřského jazyka

21. února si připomínáme mezinárodní den mateřského jazyka. Tento svátek vyhlásilo v roce 1999 UNESCO na oslavu zhruba 6 000 jazyků, jimiž se ve světě mluví.

Mezinárodní den vzdělání

Na 24. ledna 2024 připadá Mezinárodní den vzdělání. A ačkoliv se jedná o svátek, který nemá zatím dlouhou tradici, slavíme ho od roku 2019, jeho význam je nedocenitelný…