Přihlásit

Sphere už je i v Las Vegas!

Jistě víte, že věrnostní program Sphere je největším v ČR i SR. Nyní to ví už i v Las vegas, kde na poctu tomu nejlepšímu programu vystavěli obří koncertní halu s LED panely. Užijte si i vy tento výhled, a vyrazte do USA s našimi partnery se slevou, a to nejen na Apríla!

V Las Vegas byla při oslavách Dne nezávislosti představena nová monumentální atrakce. Předběžnou premiéru, při které město v poušti osvítilo 1,2 milionu LED světel, si odbyla více než sto metrů vysoká stavba nazvaná Sphere. Ta bude od konce září, kdy jí prvním koncertem pokřtí slavní irové U2, sloužit mimo jiné jako koncertní síň pro 18 600 diváků. Už nyní však stavba, považovaná za největší kulovitou strukturu na planetě, nabídla fascinující podívanou. Přesvědčte se sami a vyrazte si do Vegas s našimi partnery.

Další články z našeho blogu

Mezinárodní den mateřského jazyka

21. února si připomínáme mezinárodní den mateřského jazyka. Tento svátek vyhlásilo v roce 1999 UNESCO na oslavu zhruba 6 000 jazyků, jimiž se ve světě mluví.

Mezinárodní den vzdělání

Na 24. ledna 2024 připadá Mezinárodní den vzdělání. A ačkoliv se jedná o svátek, který nemá zatím dlouhou tradici, slavíme ho od roku 2019, jeho význam je nedocenitelný…