Přihlásit

Rozhovor s Astratexem

Prodeji spodního prádla přes internet se věnujeme už od roku 2000. Začínali jsme jako klasický zásilkový obchod, nabízející převážně podprsenky a kalhotky. Na konci roku 2005 jsme se rozhodli věnovat výhradně prodeji přes internet a velmi brzo jsme se dostali mezi špičky českých e-shopů.

1. Když jsem se dozvěděla, že máte skladem přes 200 tisíc kusů zboží připravených ihned k odeslání, byla jsem ohromena. Znamená to, že právě rychlost dodání hraje u Astratexu tu nejdůležitější roli?

Je to bezesporu velká výhoda. Rychlým doručením jsme schopni téměř smazat rozdíl mezi okamžitým nákupem v kamenné prodejně a na e-shopu, který byl po dlouhou dobu velmi zásadní v rozhodování spotřebitele. Máme ale spoustu jiných výhod: obrovský sortiment, poradenství, rychlou a bezplatnou výměnu či vracení. Neustále na sobě a svých službách pracujeme. Naše nákupní oddělení dělá průzkumy trhu, objevuje trendy jak ve střizích, tak i v technologiích. Nechceme ustrnout

2. Jaké jsou další důvody, proč nakupovat právě u Astratexu?

V první řadě jsme skuteční odborníci na spodní prádlo. A protože známe potřeby našich zákaznic, klademe důraz na to, aby si u nás každá žena našla přesně to, co potřebuje. Poradíme s velikostí, vhodným tvarem, střihem a benefity každého produktu na základě osobních konkrétních potřeb. Zákaznice nás může oslovit jak prostřednictvím zákaznické podpory, tak i osobně v pražské Astratex Poradně. Každé ženě se věnujeme s maximální péčí, aby od nás odcházela spokojená. Pro internetového prodejce prádla je velmi důležité, aby nákupy našich zákaznic nebyly impulzivní, ale aby se k nám s radostí a důvěrou vracely nakupovat prádlo i plavky pro sebe i celou rodinu.

 

3.Co české ženy a spodní prádlo? Patříme spíše k těm konzervativnějším nebo se umíme i odvázat:)?

 

Češky jsou praktické. Často sahají po základních stylech a barvách vhodných na každodenní nošení. Čas od času si ale velmi rády udělají radost i nějakým trendy barevným nebo zdobnějším kouskem.

 

4. Jaké artikly patří dlouhodobě k vašim nejprodávanějším?

 

K našim bestsellerům rozhodně patří kolekce Spacer a Maia nebo podprsenka Simplicity
T-Shirt Bra. Jsou to přesně takové základní podprsenky s hladkými vyztuženými košíčky, které jsou ideální právě na denní nošení. Naši specialisté je navrhli tak, aby byly precizně vypracované a z těch nejlepších materiálů. Proto se k nim ženy při nákupech rády vrací. Velmi oblíbená je i podprsenka Way vhodná pro větší poprsí. Nabídka podprsenek pro opravdu bujné křivky je všeobecně nedostatečná. Proto jsme tu my, aby si i ženy s velkým dekoltem vybraly prádlo, které bude zároveň pěkné, ale i funkční a hlavně pohodlné.

5. Plavková sezóna je v plném proudu, tak co právě, Markéto, frčí?

 

Posledních pár let se velké oblibě těší tropické a zvířecí vzory. Plavky s vyšším pasem začínají být populární i mezi mladšími ženami, je to součástí módní retro vlny. Letošní sezóna se hodně zaměřuje na lesklé metalické materiály nebo plavky s příměsí lurexu (metalizované vlákno). Nestárnoucím hitem jsou jednoduché černobílé kombinace.

6. Léto uteče jako voda a za chvilku tu budou Vánoce😊 Na jaké podzimní a zimní novinky se můžeme těšit?

 

Novinek budeme mít spoustu. Noční prádlo pro celou rodinu i velmi zajímavé kousky z prémiové kategorie. Těšit se třeba můžete i na jednu „zázračnou“ podprsenku přímo z dílny Astratexu. Stále platí, že u nás nejen na podzim pořídíte skvělé dárky pro sebe i své blízké.

 

Markéta Lojdová
Category Manager

vždy výhodně se Sphere

sleva 15 -27 %