Přihlásit

I každodenní úklid může být zábava s chytrými pomocníky Leifheit

Už řadu let eshop www.leifheit-online.cz usnadňuje a urychluje domácí práce (úklid, praní i vaření) desítkám tisícům domácnostem a firmám po celé České republice. „Nabízené služby se snažíme neustále zdokonalovat, aby nakupování online bylo snadné, rychlé a přehledné“, říká Ing. Robert Král MBA., e-commerce manažer společnosti Leifheit.

Soudě podle informací na www.leifheit-online.cz si velmi zakládáte na rychlé, téměř okamžité, expedici zboží. Je právě dodací lhůta tím rozhodujícím faktorem, samozřejmě po nabídce zboží, který je pro zákazníky důležitý?

Zákazník je vždy na prvním místě a je dobré se na celý nákupní proces dívat jeho očima. Když si něco objednám, nechci na to přece čekat týdny. Ale rychlost dodání je jen jedna část celé zákaznické cesty, na kterou se snažíme zaměřit. Mimo jiné máme zkušený tým na zákaznickém servisu, který je schopen ochotně poradit zákazníkovi v každé částí nákupního procesu.  

Vaše nabídka je skutečně velmi široká, od pomocníků na úklid, přes praní, sušení a žehlení až po kuchyň. Můžete nám říct, co patří k vašim prodejním hitům a stálicím?

Nejsme módním odvětvím, kde by se trendy měnily rok co rok. Za naše produkty mluví více než 50letá tradice. Když bych měl jmenovat za každé odvětví něco, tak z úklidu jsme letos inovovali úklidový mop Twist Ergo M, s nímž vytírání jde opravdu rychle a lehce. Dále bych vyzdvihl vysavač na okna s názvem Nemo. Je lehký, šikovný a okna či sprchový kout umyje za chvilku. Pokud jde o sušení prádla, tak krom sezónních venkovních sušáků je to indoor sušák Pegasus. Ale samozřejmě nelze opomenout naše žehlicí prkna či značku Soehnle, která má široké spektrum osobních a kuchyňských vah a aroma lamp.

 

Hraje i ve vašem oboru roli sezónnost? Tedy že třeba produkty na úklid se více kupují na jaře a před Vánoci?

Řekl bych, že období předvánoční je bezesporu nejsilnější snad napříč odvětvími a produkty. Sezónnost bych viděl snad pouze u venkovních sušáků a oken, která umyjete 1-2x ročně. Ale každodenní úklid, praní prádla či vaření svou sezónnost prostě nemá.

 

Provozujete také e-shop www.kvalitnidomacnost.cz. Jaké značky tam můžeme nakoupit?

 Asi vyjmenovávat všechny by bylo sáhodlouhé, ale namátkou třeba… Naleznete tam značky jako Curver, která je přeborníkem ve skladování snad čehokoli. Potravinové krabičky, koše na prádlo, odpadkové koše či domečky na zahradu. 

Nebo třeba značka Caso design, jak název napovídá, jsou elegantní elektronické hi-tech produkty do domácnosti, jako jsou vinotéky, vakuovačky, sous-vide, kuchyňské váhy, mixery a řada dalších.

Koupelnu doplňuje designová značka Kleine Wolke a v neposlední řadě bych nerad zapomněl na značky Roundap a Substral, které jsou nezastupitelnými pomocníky v oblasti zahrady. Kdybych to měl shrnout, naleznete tam věci od maličkostí do kuchyně, přes kuchyňské elektronické spotřebiče, koupelnu, úklid a praní obecně, až po vychytávky pro dílnu a zahradu.

 

 Ing. Král Robert, MBA.

e-commerce manager

vždy výhodně se Sphere

sleva 20 % v e-shopu